VÄLKOMMEN PÅ RELEASEFEST!

14 Dec

Nu på onsdag, den 17e december, är det releasefest på Sveavägen. Kanske inte så mycket fest, mer en social sammakomst. Om du är nyfiken på boken Ekot från Amalthea, och oss som varit med och skrivit den är du mycket välkommen till ABF-huset på onsdag klockan 18.00, Per Albin-salen.

De av oss essäförfattare som håller till i Stockholmstrakten kommer dit och berättar i runt 10 minuter var om vad vårt bidrag i boken är. Eldsjälen och redaktören bakom boken, Petter Larsson, kommer självklart att vara där. Och purfärska exemplar av boken kan köpas till specialpris.

Jag har inte själv läst boken, utan kommer att få mitt ex på festen. Men nog tror jag att det blir en rolig bok att läsa. Ett flertal olika skribenter med olika infallsvinklar funderar på likheter och skillnader mellan de sociala striderna då och nu. Och när jag pratade med Petter lät det som att inte minst historienörden kommer att få sitt, när de två historieprofessorerna spinner loss med alla detaljer kring vad som egentligen hände den där natten i Malmö hamn. Förutom mig medverkar följande personer i boken: Petter Larsson (redaktör), Roger Johansson, Rakel Chukri, Anne-Marie Lindgren, Martin Viredius, Kajsa Ekis Ekman och Olle Sahlström.

Så kom gärna på torsdag, och sprid denna info vidare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: